ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Tuincontactdoos 2 voudig actie

Tuincontactdoos 2 voudig actie

23% korting
Adviesprijs:

Ontdek de veelzijdigheid van de Tuincontactdoos 2 voudig actie De Tuincontactdoos 2 voudig actie is een onmisbaar accessoire voor iedereen die graag buiten leeft. Deze dubbele tuinstekkerdoos met rand

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Ontdek de veelzijdigheid van de Tuincontactdoos 2 voudig actie

De Tuincontactdoos 2 voudig actie is een onmisbaar accessoire voor iedereen die graag buiten leeft. Deze dubbele tuinstekkerdoos met randaarde is speciaal ontworpen voor gebruik in de buitenlucht. Of je nu in de tuin aan het werk bent, geniet van een avond op het terras, of kampeert in de vrije natuur, deze tuincontactdoos staat altijd klaar om van stroom te voorzien. Met 1,5 meter kabel en een handige spies is deze stekkerdoos eenvoudig te plaatsen waar je maar wilt. En dankzij het handvat trek je hem ook zo weer uit de grond.

Een voordelige oplossing voor al je buitenelektriciteit

Op zoek naar een betaalbare manier om je elektrische apparaten buiten te gebruiken? De Tuincontactdoos 2 voudig actie is een voordelige keuze die zich in vele situaties bewijst. Deze goedkope tuincontactdoos is ideaal voor tuinfeestjes, barbecues, of gewoon voor het opladen van je telefoon terwijl je in de zon ligt. Maar ook voor klusjes in de tuin of op de camping is deze tuinstekkerdoos een handige hulp. Waar je ook bent, met deze tuincontactdoos heb je altijd een stroombron binnen handbereik.

Products specificaties

  • Type: Tuincontactdoos 2 voudig actie
  • IP-waarde: IP44 (spatwaterdicht)
  • Aantal stopcontacten: 2
  • Lengte kabel: 1,5 meter
  • Afmetingen: ca. 37x12x6,5 cm
  • Extra's: voorzien van handvat en spies voor eenvoudige plaatsing

Productinformatie

Artikelnummer:
93557
Gewicht artikel (kg):
0.49
EAN:
8711238209838
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod