ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Tuinsproeier cirkelsproeier

Tuinsproeier cirkelsproeier


Introductie van de Tuinsproeier Cirkelsproeier Deze Tuinsproeier Cirkelsproeier is een must-have voor elke tuinliefhebber. Met zijn draaiende 360 graden functie, zorgt deze 3-armige watersproeier voor

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Introductie van de Tuinsproeier Cirkelsproeier

Deze Tuinsproeier Cirkelsproeier is een must-have voor elke tuinliefhebber. Met zijn draaiende 360 graden functie, zorgt deze 3-armige watersproeier voor een efficiënte en gelijkmatige besproeiing van uw gazon of tuin. Met een afmeting van 20x17x9 cm, is deze gazonsproeier compact maar krachtig, en zorgt voor een grote cirkel van besproeiing.

Voordelig en Veelzijdig

De Tuinsproeier Cirkelsproeier is niet alleen een goedkope oplossing voor uw tuinonderhoud, maar ook uiterst veelzijdig. Het is perfect voor verschillende gelegenheden, of u nu uw gazon wilt verfrissen op een hete zomerdag of uw bloemenperk wilt verzorgen. Deze voordelige tuinsproeier is een uitstekende keuze voor de budgetbewuste tuinier die waarde hecht aan efficiëntie en gemak.

Productspecificaties

  • Type: Tuinsproeier Cirkelsproeier
  • Draaiing: 360 graden
  • Armen: 3
  • Afmeting: 20x17x9 cm
  • Besproeiingspatroon: Grote cirkel
Met deze Tuinsproeier Cirkelsproeier, wordt tuinonderhoud een fluitje van een cent. Geniet van de eenvoud en efficiëntie die deze tuinsproeier biedt, en maak uw tuin tot de groene oase die u altijd al wilde hebben.

Productinformatie

Artikelnummer:
93500
Gewicht artikel (kg):
0.13
EAN:
8720195799856
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod