ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Tuinsproeier sproeipistool rubber grip

Tuinsproeier sproeipistool rubber grip


Ontdek het gemak van de Tuinsproeier Sproeipistool Rubber Grip Laat uw tuin opbloeien met het Tuinsproeier Sproeipistool Rubber Grip. Dit instelbare spuitpistool biedt vier verschillende waterstralen,

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Ontdek het gemak van de Tuinsproeier Sproeipistool Rubber Grip

Laat uw tuin opbloeien met het Tuinsproeier Sproeipistool Rubber Grip. Dit instelbare spuitpistool biedt vier verschillende waterstralen, variërend van een volle straal tot een zachte sproei-nevel, waardoor het de perfecte keuze is voor elke tuinier. De handige rubberen grip zorgt voor een comfortabele houvast, zelfs tijdens langdurig gebruik. Met een afmeting van ongeveer 18,5x12,5x3 cm, is dit sproeipistool zowel praktisch als compact. Of u nu een professionele tuinman bent of een enthousiaste beginner, dit sproeipistool is een waardevolle aanvulling op uw tuinuitrusting.

Voordelig en veelzijdig: de Tuinsproeier Sproeipistool Rubber Grip

De Tuinsproeier Sproeipistool Rubber Grip is niet alleen voordelig, maar ook uiterst veelzijdig. Het is de ideale keuze voor diverse gelegenheden, van het bewateren van uw bloembedden tot het schoonmaken van uw terras. De instelbare waterstralen maken het gemakkelijk om de juiste hoeveelheid water voor elke taak te kiezen, terwijl de rubberen grip zorgt voor een stevige grip, zelfs bij nat weer. Met dit sproeipistool haalt u een voordelig en multifunctioneel hulpmiddel in huis dat uw tuinwerkzaamheden aanzienlijk zal vergemakkelijken.

Productsamenstelling Tuinsproeier Sproeipistool Rubber Grip

- Afmeting: ca. 18,5x12,5x3 cm - Voorzien van een rubberen grip - Biedt vier verschillende waterstralen - Instelbaar spuitpistool - Praktisch en compact ontwerp - Veelzijdig in gebruik.

Productinformatie

Artikelnummer:
93455
Gewicht artikel (kg):
0.15
EAN:
8718375338643
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod