ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Tuinsproeier 5 standen Green Arrow

Tuinsproeier 5 standen Green Arrow


Introductie van de Tuinsproeier 5 standen Green Arrow De Tuinsproeier 5 standen Green Arrow is een onmisbaar hulpmiddel voor elke tuinliefhebber. Deze veelzijdige watersproeier, vervaardigd uit duurza

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Introductie van de Tuinsproeier 5 standen Green Arrow

De Tuinsproeier 5 standen Green Arrow is een onmisbaar hulpmiddel voor elke tuinliefhebber. Deze veelzijdige watersproeier, vervaardigd uit duurzaam kunststof, is ontworpen om uw gazon en planten optimaal te hydrateren. Met zijn 5 verschillende standen, is deze tuinsproeier aanpasbaar aan uw specifieke behoeften. Of u nu een fijne nevel of een krachtige straal nodig heeft, de Tuinsproeier 5 standen Green Arrow heeft het allemaal.

Toepasbaarheid en Prijsvoordeel van de Tuinsproeier 5 standen Green Arrow

Deze voordelige tuinsproeier is een kosteneffectieve oplossing voor het onderhouden van uw tuin. Het is een ideaal hulpmiddel voor dagelijks gebruik of voor speciale gelegenheden zoals een droge zomer. Met de Tuinsproeier 5 standen Green Arrow bent u altijd klaar om uw tuin in topconditie te houden, ongeacht de weersomstandigheden. Ondanks zijn goedkope prijs, biedt deze tuinsproeier u de flexibiliteit om de waterstroom aan te passen aan de behoeften van uw planten, waardoor het een onmisbaar hulpmiddel is voor elke tuin.

Products Specificaties van de Tuinsproeier 5 standen Green Arrow

- Type: Tuinsproeier - Merk: Green Arrow - Materiaal: Kunststof - Aantal standen: 5 - Inclusief koppelstuk: Ja - Afmetingen: 14,5x7x6 cm - Geschikt voor: Alle standaard tuinslangen De Tuinsproeier 5 standen Green Arrow is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en veelzijdigheid. Met zijn compacte formaat en het meegeleverde koppelstuk, is deze tuinsproeier eenvoudig te installeren en te gebruiken.

Productinformatie

Artikelnummer:
91777
Gewicht artikel (kg):
0.11
EAN:
8717729112052
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod