ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Uitnodigingskaartjes jongens piraat 6 st.

Uitnodigingskaartjes jongens piraat 6 st.


Uitnodigingskaartjes jongens piraat 6 st. Met deze stoere uitnodigingskaartjes jongens piraat 6 stuks, kun je al je vriendjes en vriendinnetjes uitnodigen voor een geweldig piratenfeest op je verjaar

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Uitnodigingskaartjes jongens piraat 6 st.
Met deze stoere uitnodigingskaartjes jongens piraat 6 stuks, kun je al je vriendjes en vriendinnetjes uitnodigen voor een geweldig piratenfeest op je verjaardag. De kaartjes worden geleverd met enveloppen, zodat je ze gemakkelijk kunt versturen. Aan de binnenzijde zijn de kaartjes voorbedrukt met alle belangrijke informatie, zoals de datum, tijd, plaats en jouw contactgegevens. Laat je vriendjes en vriendinnetjes weten dat je het leuk zou vinden als ze komen en vraag ze om het je even te laten weten. De afmeting van de piraat kaartjes is ongeveer 14x10 cm. Goedkoop en voordelig uitnodigingskaartjes jongens piraat 6 st.
Organiseer je een piratenfeest en wil je uitnodigingskaartjes versturen? Dan zijn deze uitnodigingskaartjes jongens piraat 6 stuks een voordelige keuze. Met deze goedkope kaartjes kun je al je vriendjes en vriendinnetjes uitnodigen zonder dat het veel kost. De kaartjes worden geleverd met enveloppen en zijn voorbedrukt met alle benodigde informatie. Bestel deze voordelige uitnodigingskaartjes en maak van jouw piratenfeest een onvergetelijke gebeurtenis. Productspecificaties: - Aantal: 6 uitnodigingskaartjes jongens piraat - Inclusief enveloppen - Voorbedrukt met belangrijke informatie - Afmeting: ca. 14x10 cm Met deze uitnodigingskaartjes jongens piraat 6 st. kun je eenvoudig en voordelig al je vriendjes en vriendinnetjes uitnodigen voor jouw piratenfeest. Bestel ze nu en maak van jouw verjaardag een echt piratenavontuur!

Productinformatie

Artikelnummer:
92414
Gewicht artikel (kg):
0.08
EAN:
8712417046183
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod