ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Veiligheidsvest hond Large 27 cm

Veiligheidsvest hond Large 27 cm


Product Beschrijving: Veiligheidsvest Hond Large Het Veiligheidsvest Hond Large is een essentieel item voor elke hondeneigenaar die waarde hecht aan de veiligheid van hun trouwe viervoeter. Dit refle

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Product Beschrijving: Veiligheidsvest Hond Large

Het Veiligheidsvest Hond Large is een essentieel item voor elke hondeneigenaar die waarde hecht aan de veiligheid van hun trouwe viervoeter. Dit reflecterende hondenvest zorgt ervoor dat uw hond altijd zichtbaar is, zelfs in het donker. Het vest is speciaal ontworpen voor grote en middelgrote honden en heeft een afmeting van ca. 27x22 cm. Het is niet alleen een veiligheidsvest, maar ook een stijlvolle accessoire die uw hond eruit laat springen.

Voordelig en Toepasbaar

Dit goedkope veiligheidsvest voor honden is de perfecte oplossing om uw hond zichtbaar en veilig te houden tijdens avondwandelingen of tijdens mistige ochtenden. Het is voordelig geprijsd, maar dat doet niets af aan de functionaliteit. Of het nu een late avondwandeling is, een vroege ochtendjogging of een uitje naar het hondenpark, dit veiligheidsvest zorgt ervoor dat uw hond altijd goed zichtbaar is voor anderen.

Productspecificaties Veiligheidsvest Hond Large

- Reflecterend hondenvest - Ontworpen voor grote en middelgrote honden - Afmetingen: ca. 27x22 cm - Zorgt voor zichtbaarheid in het donker - Ideaal voor avondwandelingen, ochtendjogging of uitjes naar het hondenpark - Stijlvolle accessoire voor uw hond - Voordelig geprijsd Met dit Veiligheidsvest Hond Large, kunt u zorgeloos genieten van uw tijd met uw hond, wetende dat hij altijd zichtbaar en veilig is.

Productinformatie

Artikelnummer:
91669
Afmetingen:
27 x 22 cm
Materiaal:
Polyester
Gewicht artikel (kg):
0.05
EAN:
8711295530678
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod