ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Veiligheidsvest

Veiligheidsvest


Fluor Geel Veiligheidsvest Dit fluorescerende gele veiligheidsvest, ook bekend als een reflecterend verkeersvest, is een essentieel onderdeel van elke voertuiguitrusting. Gemaakt van 100% polyester, i

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Fluor Geel Veiligheidsvest

Dit fluorescerende gele veiligheidsvest, ook bekend als een reflecterend verkeersvest, is een essentieel onderdeel van elke voertuiguitrusting. Gemaakt van 100% polyester, is dit veiligheidsvest ontworpen met reflecterende strepen om maximale zichtbaarheid te garanderen, vooral in situaties met weinig licht. Het voldoet aan de EN 471 ISO 20471 norm, wat betekent dat het voldoet aan de hoogste veiligheidsstandaarden. Met een universele maat en een handige klittenbandsluiting, is dit vest makkelijk aan en uit te trekken. Het is niet alleen een verplicht item in auto's, campers en vrachtwagens, maar ook een essentieel veiligheidsitem voor elke weggebruiker.

Voordelig en Toepasbaar Veiligheidsvest

Dit voordelige veiligheidsvest is een praktische oplossing voor zowel individuele weggebruikers als bedrijven die de veiligheid van hun werknemers willen garanderen. Het is ideaal voor verschillende gelegenheden, zoals wegwerkzaamheden, fietsen in het donker, wandelen langs de weg en zelfs voor evenementen waarbij zichtbaarheid cruciaal is. Dit goedkope veiligheidsvest is een investering in veiligheid die iedereen zich kan veroorloven.

Productspecificaties

  • Fluoriserend geel veiligheidsvest
  • Gemaakt van 100% polyester
  • Reflecterende strepen voor verhoogde zichtbaarheid
  • Voldoet aan de EN 471 ISO 20471 norm
  • Universele maat
  • Handige klittenbandsluiting
  • Afmetingen: ca. 64,5x64,5 cm

Productinformatie

Artikelnummer:
92231
Gewicht artikel (kg):
0.07
EAN:
8717729112137
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod