ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Ventilator staand 40 cm

Ventilator staand 40 cm


Ventilator staand 40 cm De Ventilator staand 40 cm is een praktische en efficiënte staande ventilator met een ventilatorblad van 40 cm. Deze ventilator is voorzien van een geluidsarme motor met een ha

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Ventilator staand 40 cm

De Ventilator staand 40 cm is een praktische en efficiënte staande ventilator met een ventilatorblad van 40 cm. Deze ventilator is voorzien van een geluidsarme motor met een handige aan- en uitschakelaar en 3 snelheden, zodat je altijd de gewenste luchtstroom kunt instellen.

Ventilator staand 40 cm Lifetime

De Ventilator staand 40 cm Lifetime is een duurzame en betrouwbare staande ventilator. Met een 40 cm ventilatorblad en een geluidsarme motor zorgt deze ventilator voor een aangename verkoeling in elke ruimte. Met de instelbare schuinstand en de mogelijkheid om stilstaand of oscillerend te gebruiken, kun je de luchtstroom precies afstemmen op jouw behoeften.

Staande ventilator voor verschillende gelegenheden

De Ventilator staand 40 cm is een veelzijdige ventilator die perfect is voor diverse gelegenheden. Of je nu verkoeling zoekt tijdens warme zomerdagen, een frisse bries wilt creëren tijdens het werken of een comfortabele omgeving wilt creëren tijdens het slapen, deze ventilator biedt uitkomst. Dankzij de instelbare hoogte tussen 105 en 128 cm kan de ventilator eenvoudig worden aangepast aan jouw persoonlijke voorkeur.

Productspecificaties

  • CE goedgekeurd
  • 220-240 volt, 50 Hz
  • 45 Watt

Productinformatie

Artikelnummer:
92623
Gewicht artikel (kg):
3.17
EAN:
8711252509822
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod