ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Verdeelstekker 3 weg ra

Verdeelstekker 3 weg ra


Productomschrijving Transformeer één enkele stopcontactaansluiting in drie met deze handige Verdeelstekker 3 weg met randaarde in een strakke witte kleur. Ook wel bekend als een stroomsplitter, is dez

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Productomschrijving

Transformeer één enkele stopcontactaansluiting in drie met deze handige Verdeelstekker 3 weg met randaarde in een strakke witte kleur. Ook wel bekend als een stroomsplitter, is deze 3-voudige stekker de perfecte oplossing voor wie meer stopcontacten nodig heeft in één bepaalde ruimte. Het beschikt over één randaarde aansluiting en twee aansluitingen zonder randaarde, waardoor u de flexibiliteit heeft om verschillende apparaten aan te sluiten. De compacte afmetingen van 9,3x4,8x7,8 cm zorgen ervoor dat de verdeelstekker niet te veel ruimte in beslag neemt, wat ideaal is voor gebruik in kleinere ruimtes.

Voordelig en veelzijdig

Zoekt u een voordelige oplossing om uw elektrische aansluitmogelijkheden uit te breiden? Deze 3-weg verdeelstekker is een kosteneffectieve manier om dat te doen. Het is een ideale keuze voor gelegenheden waarbij u meerdere apparaten tegelijkertijd moet aansluiten, zoals feestjes, bijeenkomsten of gewoon voor dagelijks gebruik in uw woonkamer, keuken of kantoor. Met deze goedkope stroomsplitter kunt u gemakkelijk uw lamp, laptop en telefoonoplader tegelijkertijd aansluiten zonder dat u een extra stopcontact nodig heeft.

Productspecificaties

  • Type: Verdeelstekker 3 weg met randaarde
  • Kleur: Wit
  • Aantal aansluitingen: 3 (1 x randaarde, 2 x zonder randaarde)
  • Afmetingen: 9,3x4,8x7,8 cm

Productinformatie

Artikelnummer:
92129
Gewicht artikel (kg):
0.08
EAN:
8717344999298
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod