ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Verfbak lakroller set 4 delig

Verfbak lakroller set 4 delig


Verfbak Lakroller Set 4-Delig: Perfect voor Elke Schilderklus Maak je schilderklus eenvoudiger met onze Verfbak Lakroller Set 4-delig. Deze complete set bevat een verfbakje, een verfbeugel en twee la

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Verfbak Lakroller Set 4-Delig: Perfect voor Elke Schilderklus

Maak je schilderklus eenvoudiger met onze Verfbak Lakroller Set 4-delig. Deze complete set bevat een verfbakje, een verfbeugel en twee lakrollers, perfect voor het aanpakken van grotere schilderprojecten. Of je nu een deur, tafel, meubelstuk of gladde muur wilt opfrissen, deze schilderset heeft alles wat je nodig hebt. Met een afmeting van ongeveer 28x13,5x3,2 cm, is deze set compact en gemakkelijk op te bergen, maar toch groot genoeg om alle benodigdheden voor je schilderproject te bevatten.

Voordelige Verfroller Set voor Verschillende Gelegenheden

Onze Verfbak Lakroller Set 4-delig is niet alleen goedkoop, maar ook ontzettend veelzijdig. Het is een ideale keuze voor doe-het-zelvers die hun huis willen opknappen, voor professionals die hun gereedschapskist willen uitbreiden, of voor iedereen die een voordelige, makkelijke manier zoekt om hun schilderklus te klaren. Of je nu een nieuw meubelstuk een frisse laag verf wilt geven, je deuren wilt bijwerken, of een hele kamer wilt transformeren, deze verfset is de perfecte keuze.

Productspecificaties

- Verfbakje: voor het eenvoudig aanbrengen en verdelen van de verf - Verfbeugel: voor het bevestigen van de lakroller en een stabiele verfafgifte - 2 Lakrollers: voor het gelijkmatig aanbrengen van de verf op grote oppervlakken - Afmeting: ca. 28x13,5x3,2 cm - Geschikt voor: deuren, tafels, meubels, gladde muren etc. - Aantal delen: 4 (verfbakje, verfbeugel, 2 lakrollers)

Productinformatie

Artikelnummer:
93506
Gewicht artikel (kg):
0.15
EAN:
8717729115671
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod