ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Verfbeker met kwasthouder en schenktuit

Verfbeker met kwasthouder en schenktuit


Ontdek de veelzijdigheid van onze Verfbeker met kwasthouder en schenktuit Deze robuuste verfbeker met kwasthouder en schenktuit is een must-have voor elke doe-het-zelver en professionele schilder. Me

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Ontdek de veelzijdigheid van onze Verfbeker met kwasthouder en schenktuit

Deze robuuste verfbeker met kwasthouder en schenktuit is een must-have voor elke doe-het-zelver en professionele schilder. Met zijn capaciteit van 550 ml is deze schilderbeker perfect voor zowel kleine als grote schilderklussen. De beker is uitgerust met een handvat voor gemakkelijke hantering en een schenktuit voor nauwkeurig gieten. Daarnaast heeft deze verfemmer een ingebouwde kwasthouder en afstrijk-ribbels, waardoor je je kwast gemakkelijk kunt schoonmaken en opbergen. De beker is zo ontworpen dat hij gemakkelijk aan een emmer kan worden gehangen, waardoor je schilderklus nog soepeler verloopt.

Een voordelige keuze voor elke schilderklus

Of je nu een professionele schilder bent of een enthousiaste doe-het-zelver, deze verfbeker met kwasthouder en schenktuit is een voordelige keuze die je niet wilt missen. Dankzij de handige functies en het gebruiksgemak is deze verfemmer ideaal voor alle soorten schilderwerk, van het schilderen van muren en plafonds tot het bijwerken van meubels en andere huishoudelijke items. Bovendien is deze verfbeker dankzij zijn betaalbare prijs perfect voor mensen die op zoek zijn naar een goedkope maar effectieve oplossing voor hun schilderbehoeften.

Productspecificaties

- Type: Verfbeker met kwasthouder en schenktuit - Materiaal: Kunststof - Capaciteit: 550 ml - Afmetingen: ca. 18,5x14x12,5 cm - Kenmerken: Handvat, schenktuit, kwasthouder, afstrijk-ribbels, ophangbaar aan emmer.

Productinformatie

Artikelnummer:
93477
Gewicht artikel (kg):
0.07
EAN:
4009017480337
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod