ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Verfrissingsdoekjes vochtig 15 st.

Verfrissingsdoekjes vochtig 15 st.


Verfrissingsdoekjes vochtig 15 st. De verfrissingsdoekjes vochtig van Elina zijn de perfecte hygiënische reinigingsdoekjes voor onderweg, op reis en op vakantie. Met de verfrissende bloemengeur van a

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Verfrissingsdoekjes vochtig 15 st.

De verfrissingsdoekjes vochtig van Elina zijn de perfecte hygiënische reinigingsdoekjes voor onderweg, op reis en op vakantie. Met de verfrissende bloemengeur van aloe vera en kamille zorgen deze doekjes voor een heerlijk verfrissend gevoel. De doekjes zijn speciaal ontworpen voor het schoonmaken en verfrissen van de handen. Bovendien zijn ze alcoholvrij en dermatologisch getest, waardoor ze zacht zijn voor de huid.

Voordelige verfrissingsdoekjes vochtig 15 st.

Op zoek naar goedkope verfrissingsdoekjes? Dan zijn de vochtige verfrissingsdoekjes van Elina de perfecte keuze! Met deze voordelige doekjes kunt u altijd en overal genieten van een verfrissend moment. Ze zijn ideaal voor onderweg, op reis en op vakantie. Met de heerlijke bloemengeur van aloe vera en kamille zorgen ze voor een verkwikkende ervaring. Daarnaast zijn ze dermatologisch getest en bevatten ze geen alcohol, waardoor ze zacht zijn voor de huid.

Productspecificaties:

  • Aantal: 15 stuks
  • Afmeting verpakking: ca. 14x7x2 cm
  • Geur: Bloemengeur met aloe vera en kamille
  • Alcoholvrij
  • Dermatologisch getest

Productinformatie

Artikelnummer:
93046
Gewicht artikel (kg):
0.05
EAN:
4326470609045
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod