ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Verlengsnoer 3 meter randaarde

Verlengsnoer 3 meter randaarde


Verlengsnoer 3 meter randaarde Met het Verlengsnoer 3 meter randaarde heb je altijd voldoende lengte om je elektrische apparaten eenvoudig van stroom te voorzien. Dit verlengsnoer is voorzien van een

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Verlengsnoer 3 meter randaarde

Met het Verlengsnoer 3 meter randaarde heb je altijd voldoende lengte om je elektrische apparaten eenvoudig van stroom te voorzien. Dit verlengsnoer is voorzien van een handige randaarde, wat zorgt voor extra veiligheid tijdens het gebruik. Met een lengte van 3 meter en een dikte van 3x1 mm2 is dit verlengsnoer geschikt voor diverse toepassingen.

Dit veelzijdige verlengsnoer is ideaal voor gebruik in huis, op kantoor, in de tuin of tijdens evenementen. Het biedt de mogelijkheid om elektrische apparaten op een veilige afstand van het stopcontact te gebruiken. Of je nu een lamp wilt aansluiten, je laptop wilt opladen of gereedschap wilt gebruiken, met dit verlengsnoer heb je altijd voldoende bereik.

Productspecificaties:

  • Lengte: 3 meter
  • Dikte: 3x1 mm2
  • Voorzien van randaarde
  • Maximale belasting: 2300 watt

Met het Verlengsnoer 3 meter randaarde haal je een betrouwbaar en praktisch product in huis. Bestel vandaag nog en profiteer van de voordelige prijs. Dit verlengsnoer is ideaal voor dagelijks gebruik en geschikt voor verschillende gelegenheden. Haal het maximale uit je elektrische apparaten met dit handige verlengsnoer.

Productinformatie

Artikelnummer:
92314
Gewicht artikel (kg):
0.39
EAN:
8717729115503
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod