ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Verrijdbaar kledingrek met wielen

Verrijdbaar kledingrek met wielen


Verrijdbaar kledingrek met wielen Dit verrijdbare kledingrek is ideaal voor het opbergen en organiseren van uw kleding. Het rek is gemaakt van duurzaam metaal en kunststof, waardoor het stevig en stab

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Verrijdbaar kledingrek met wielen

Dit verrijdbare kledingrek is ideaal voor het opbergen en organiseren van uw kleding. Het rek is gemaakt van duurzaam metaal en kunststof, waardoor het stevig en stabiel is. Met de zwenkwielen kunt u het rek eenvoudig verplaatsen, waardoor u snel extra ruimte kunt creëren voor het ophangen van kleding.

Kledingrek verrijdbaar metaal/kunststof

Dit kledingrek is gemaakt van hoogwaardig metaal en kunststof, waardoor het een duurzame en praktische oplossing is voor het opbergen van kleding. Het rek is in hoogte verstelbaar en heeft een chroom hanggedeelte. Met de zwenkwielen kunt u het rek moeiteloos verplaatsen, waardoor het ideaal is voor gebruik in verschillende ruimtes.

In hoogte verstelbaar metalen kledingrek met wielen en chroom hanggedeelte

Dit metalen kledingrek is niet alleen verrijdbaar, maar ook in hoogte verstelbaar. Hierdoor kunt u het rek aanpassen aan uw specifieke behoeften en kledingstukken van verschillende lengtes ophangen. Het rek is voorzien van zwenkwielen, waardoor u het eenvoudig kunt verplaatsen. Het chroom hanggedeelte zorgt voor een stijlvolle uitstraling en biedt voldoende ruimte voor het ophangen van kleding.

Afmeting rek: ca. 78x42,5x162 cm

Deze verrijdbare kledingrekken hebben een afmeting van ongeveer 78x42,5x162 cm. Dit maakt ze compact genoeg om in verschillende ruimtes te passen, terwijl ze toch voldoende ruimte bieden voor het ophangen van kleding. De afmetingen zijn ideaal voor gebruik in kledingkasten, slaapkamers, kleedkamers en andere ruimtes waar extra opbergruimte nodig is.

Productinformatie

Artikelnummer:
92863
Gewicht artikel (kg):
1.1
EAN:
5902802902856
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod