ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Verstuiver Spraypomp rvs

Verstuiver Spraypomp rvs


Productbeschrijving: Verstuiver Spraypomp RVS Ervaar het gemak en de veelzijdigheid van onze RVS Verstuiver Spraypomp. Deze luxe spraypomp is ideaal voor het vernevelen van diverse vloeistoffen, van

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Productbeschrijving: Verstuiver Spraypomp RVS

Ervaar het gemak en de veelzijdigheid van onze RVS Verstuiver Spraypomp. Deze luxe spraypomp is ideaal voor het vernevelen van diverse vloeistoffen, van parfum tot kookolie. Met zijn strakke en moderne design is de spraypomp een stijlvolle toevoeging aan elke keuken of badkamer. De verstuiver heeft een doorsnede van 5 cm en een hoogte van 17,5 cm, waardoor hij compact en gemakkelijk op te bergen is.

Voordelige en veelzijdige Verstuiver Spraypomp RVS

Op zoek naar een goedkope en praktische oplossing voor het vernevelen van vloeistoffen? Onze voordelige Verstuiver Spraypomp RVS is de perfecte keuze. Of je nu een heerlijke geur wilt verspreiden in je woonkamer, of je favoriete olie gelijkmatig wilt aanbrengen tijdens het koken, deze spraypomp is de ideale tool. Ook voor speciale gelegenheden zoals feesten of diners, biedt de spraypomp een handige en stijlvolle oplossing.

Productspecificaties van de Verstuiver Spraypomp RVS

- Materiaal: Roestvrij Staal (RVS) - Afmeting: Doorsnede 5 cm, Hoogte 17,5 cm - Geschikt voor het vernevelen van diverse vloeistoffen - Strak en modern design - Compact en gemakkelijk op te bergen - Veelzijdig in gebruik: van kookolie tot parfum.

Productinformatie

Artikelnummer:
91706
Gewicht artikel (kg):
0.17
EAN:
8711361013067
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod