ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Vlaggenlijn prinses 4,2 meter

Vlaggenlijn prinses 4,2 meter


Prinsessen Vlaggenlijn 4,2 Meter: Het Perfecte Feestaccessoire Maak het verjaardagsfeestje van je kleine prinses onvergetelijk met deze vrolijke Prinsessen Vlaggenlijn van 4,2 meter. Deze feestelijke

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Prinsessen Vlaggenlijn 4,2 Meter: Het Perfecte Feestaccessoire

Maak het verjaardagsfeestje van je kleine prinses onvergetelijk met deze vrolijke Prinsessen Vlaggenlijn van 4,2 meter. Deze feestelijke slinger, ook wel bekend als prinsessen bunting of prinsessen banner, is een echte sfeermaker voor elk kinderfeestje. Met maar liefst 12 vrolijk bedrukte vlaggetjes aan één zijde, is het de ideale decoratie om een magische prinsessensfeer te creëren. Elk vlaggetje heeft een lengte van ongeveer 29 cm en een breedte van 23 cm, perfect om de feestruimte te vullen met prinsessenplezier.

Voordelige Prinsessen Vlaggenlijn: Voor Een Sprookjesachtig Feestje

Op zoek naar een betaalbare manier om je kinderfeestje om te toveren tot een prinsessenparadijs? Deze voordelige Prinsessen Vlaggenlijn is de oplossing. De vlaggenlijn is niet alleen goedkoop, maar ook veelzijdig en geschikt voor verschillende gelegenheden. Of het nu een verjaardagsfeestje, een prinsessenfeest of een sprookjesachtige picknick in het park is, deze vlaggenlijn voegt altijd dat beetje extra magie toe. En omdat het gemaakt is van duurzaam plastic, kan het tegen een stootje en is het herbruikbaar voor toekomstige feestjes.

Productspecificaties Prinsessen Vlaggenlijn

  • Type: Prinsessen Vlaggenlijn
  • Lengte: 4,2 meter
  • Aantal vlaggetjes: 12
  • Materiaal: Plastic
  • Afmeting per vlaggetje: lengte ca. 29 cm, breedte ca. 23 cm
  • Bedrukking: enkelzijdig

Productinformatie

Artikelnummer:
92411
Gewicht artikel (kg):
0.03
EAN:
8712417046398
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod