ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Vlaggenlijn rood wit blauw 10 mtr

Vlaggenlijn rood wit blauw 10 mtr


Vlaggenlijn rood wit blauw 10 mtr Deze vlaggenlijn in de kleuren rood, wit en blauw is perfect om een feestelijke sfeer te creëren bij verschillende gelegenheden. Met een lengte van 10 meter en 20 wee

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Vlaggenlijn rood wit blauw 10 mtr

Deze vlaggenlijn in de kleuren rood, wit en blauw is perfect om een feestelijke sfeer te creëren bij verschillende gelegenheden. Met een lengte van 10 meter en 20 weerbestendige plastic vlaggetjes, is deze vlaggenlijn ideaal voor zowel binnen- als buitengebruik. De vlaggetjes zijn aan beide zijden gekleurd, wat zorgt voor een mooie uitstraling. De afmeting van de vlaggetjes is ongeveer 30,5 cm in lengte en 20 cm in breedte.

Voordelige en veelzijdige vlaggenlijn

Deze vlaggenlijn is niet alleen goedkoop, maar ook erg veelzijdig. Het is de perfecte toevoeging voor feestjes, evenementen, sportwedstrijden en andere gelegenheden waarbij je de Nederlandse trots wilt laten zien. Of het nu gaat om een Koningsdagviering, een EK- of WK-feest, of gewoon om je huis of tuin in Hollandse sferen te brengen, deze vlaggenlijn is de ideale keuze. Met zijn lengte van 10 meter kun je gemakkelijk een grote ruimte versieren. De weerbestendige plastic vlaggetjes zorgen ervoor dat de vlaggenlijn ook buiten gebruikt kan worden, zelfs bij slecht weer.

Productspecificaties:

  • Lengte vlaggenlijn: 10 meter
  • Aantal vlaggetjes: 20
  • Materiaal: plastic
  • Vlaggetjes aan beide zijden gekleurd
  • Afmeting vlaggetje: ca. 30,5 cm (lengte) x 20 cm (breedte)

Productinformatie

Artikelnummer:
91762
Gewicht artikel (kg):
0.06
EAN:
8713647949114
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod