ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Vlaggenlijn verjaardag Happy Birthday 2 mtr

Vlaggenlijn verjaardag Happy Birthday 2 mtr


Vlaggenlijn verjaardag Happy Birthday 2 mtr Deze vlaggenlijn is perfect voor een feestelijke verjaardag! Met een lengte van 2 meter en 13 kleine stoffen vlaggetjes is deze vlaggenlijn een leuke toevoe

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Vlaggenlijn verjaardag Happy Birthday 2 mtr

Deze vlaggenlijn is perfect voor een feestelijke verjaardag! Met een lengte van 2 meter en 13 kleine stoffen vlaggetjes is deze vlaggenlijn een leuke toevoeging aan elke verjaardagsdecoratie. De vlaggetjes hebben een afmeting van ongeveer 10x12x12 cm en zijn bedrukt met de tekst "Happy Birthday". Deze vlaggenlijn is ideaal om op te hangen in de woonkamer, tuin of feestlocatie en zorgt direct voor een feestelijke sfeer.

Voordelige vlaggenlijn voor elke verjaardag

Op zoek naar een goedkope en voordelige vlaggenlijn voor een verjaardag? Dan is deze vlaggenlijn met de tekst "Happy Birthday" precies wat je nodig hebt! Met een lengte van 2 meter en 13 stoffen vlaggetjes is deze vlaggenlijn geschikt voor elke verjaardagsviering. Of het nu gaat om een kinderverjaardag, een sweet sixteen party of een jubileum, deze vlaggenlijn voegt gegarandeerd een feestelijke touch toe aan elke gelegenheid. Hang hem op in de tuin, woonkamer of feestlocatie en maak van elke verjaardag een knalfeest!

Productspecificaties:

  • Lengte: 2 meter
  • Aantal vlaggetjes: 13
  • Afmeting vlaggetjes: ca. 10x12x12 cm
  • Materiaal: stof
  • Bedrukking: "Happy Birthday"

Productinformatie

Artikelnummer:
93087
Gewicht artikel (kg):
0.04
EAN:
4043002640702
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod