ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Vliegende Magic vlinder 3 stuks

Vliegende Magic vlinder 3 stuks


Vliegende Magic vlinder 3 stuks De Vliegende Magic vlinder set bestaat uit drie kleurrijke vlinders die echt kunnen vliegen. Met behulp van het elastiek kun je ze eenvoudig opwinden en vervolgens los

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Vliegende Magic vlinder 3 stuks

De Vliegende Magic vlinder set bestaat uit drie kleurrijke vlinders die echt kunnen vliegen. Met behulp van het elastiek kun je ze eenvoudig opwinden en vervolgens loslaten, waarna ze elegant door de lucht zweven. Deze vlinders zorgen voor een verrassend effect wanneer je ze in een wenskaart, boek of cadeau plaatst. Zodra de ontvanger het opent, vliegt de vlinder weg en zorgt zo voor een unieke beleving. Perfect voor verjaardagen, bruiloften, sinterklaas, kerst, valentijn of andere feestelijke gelegenheden. Let op: dit product is niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar.

Goedkope en voordelige Vliegende Magic vlinder 3 stuks

Op zoek naar een voordelige en goedkope manier om wat magie toe te voegen aan je feestelijke gelegenheid? Dan is de Vliegende Magic vlinder set van drie stuks precies wat je nodig hebt. Deze kleurrijke vlinders kunnen echt vliegen en zorgen voor een betoverende ervaring. Met het elastiek kun je ze gemakkelijk opwinden en loslaten, waarna ze elegant door de lucht zweven. Leg ze in een wenskaart, boek of cadeau en verras de ontvanger met een onvergetelijke beleving. Perfect voor een verjaardag, bruiloft, sinterklaas, kerst, valentijn of elk ander feest. Let op: dit product is niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar.

Productspecificaties Vliegende Magic vlinder 3 stuks:

  • Afmeting opwindvlinder: ca. 12x10,5x0,5 cm
  • Aantal vlinders: 3 stuks
  • Geschikt voor: verjaardagen, bruiloften, sinter

Productinformatie

Artikelnummer:
93625
Gewicht artikel (kg):
0.02
EAN:
5902802920768
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod