ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Vloerwisser vloertrekker metaal 65 cm

Vloerwisser vloertrekker metaal 65 cm


Vloerwisser vloertrekker metaal 65 cm Deze vloerwisser vloertrekker van metaal is perfect voor het droogmaken van vloeren, wanden en meer. Met zijn grote solide formaat en dubbele zachte EVA foam rubb

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Vloerwisser vloertrekker metaal 65 cm

Deze vloerwisser vloertrekker van metaal is perfect voor het droogmaken van vloeren, wanden en meer. Met zijn grote solide formaat en dubbele zachte EVA foam rubbers zorgt hij voor een efficiënte en streeploze droging. De afmetingen van de vloerwisser zijn ongeveer 65x10x2,2 cm.

Vloertrekker vloerwisser lang 65 cm

Deze lange vloertrekker vloerwisser van 65 cm is een handig hulpmiddel voor het drogen van verschillende oppervlakken. Met zijn stevige metalen constructie en dubbele zachte EVA foam rubbers, zorgt hij voor een snelle en effectieve droging zonder strepen. Ideaal voor gebruik op vloeren, wanden en andere gladde oppervlakken.

De vloerwisser vloertrekker metaal 65 cm is ook bekend als een vloertrekker met lange steel, vloerwisser met metalen frame of een 65 cm vloerwisser. Dit veelzijdige product kan worden gebruikt in verschillende situaties, zoals bij het schoonmaken van vloeren in huis, kantoren, scholen, restaurants en andere commerciële ruimtes. Het is ook handig voor het drogen van wanden na het schoonmaken of schilderen. Met zijn duurzame constructie en efficiënte werking is deze vloerwisser vloertrekker een onmisbaar gereedschap voor elke schoonmaakklus.

Productspecificaties:

  • Materiaal: Metaal
  • Afmetingen: ca. 65x10x2,2 cm
  • Rubber: Dubbele zachte EVA foam rubbers
  • Toepassing: Droogmaken van vloeren, wanden, etc.

Productinformatie

Artikelnummer:
93005
Afmetingen:
65 x 10 x 2.2 cm
Materiaal:
Metaal
Gewicht artikel (kg):
0.24
EAN:
8711361013081
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod