ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Vochtvanger 2x400 gram

Vochtvanger 2x400 gram


Productbeschrijving: Vochtvanger 2x400 gram De Benson Vochtvanger is een essentieel hulpmiddel voor het onderhoud van vochtige ruimtes. Deze set bestaat uit een robuuste kunststof houder en twee navul

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Productbeschrijving: Vochtvanger 2x400 gram

De Benson Vochtvanger is een essentieel hulpmiddel voor het onderhoud van vochtige ruimtes. Deze set bestaat uit een robuuste kunststof houder en twee navullingen van elk 400 gram. De compacte afmeting van de vochtstopper, ongeveer 13,5x11,5x13,5 cm, maakt het gemakkelijk te plaatsen in elke ruimte die een beetje extra zorg nodig heeft. De vochtabsorberende vullingen zijn speciaal ontworpen om overtollig vocht uit de lucht te onttrekken en te helpen bij het voorkomen van schimmel en muffe geuren.

Voordeel en toepasbaarheid van de Vochtvanger

De Benson Vochtvanger is niet alleen voordelig, maar ook zeer effectief in het beheren van vocht in uw huis of kantoor. Deze vochtopnemer is ideaal voor gebruik in kelders, garages, caravans, badkamers, keukens en andere ruimtes die gevoelig zijn voor vochtigheid. Het is een betaalbare oplossing om uw leefruimte fris en droog te houden.

Productspecificaties

  • Product: Vochtvanger
  • Merk: Benson
  • Inhoud: 2x400 gram vullingen
  • Materiaal houder: Kunststof
  • Afmetingen: ca 13,5x11,5x13,5 cm
De Benson Vochtvanger is een eenvoudige, maar effectieve oplossing voor het beheersen van vocht in uw ruimtes. Investeer vandaag nog in een gezondere, drogere omgeving.

Productinformatie

Artikelnummer:
91904
Gewicht artikel (kg):
0.98
EAN:
8720195799740
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod