ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Voedsel afdeknet vliegenkap opvouwbaar
Voedsel afdeknet vliegenkap opvouwbaar
Voedsel afdeknet vliegenkap opvouwbaar
Voedsel afdeknet vliegenkap opvouwbaar

Voedsel afdeknet vliegenkap opvouwbaar


Productbeschrijving: Voedsel Afdeknet Vliegenkap Opvouwbaar Het Voedsel Afdeknet Vliegenkap Opvouwbaar, ook wel bekend als voedselbeschermer, is een essentiële aanvulling op uw keukenaccessoires. Dit

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Productbeschrijving: Voedsel Afdeknet Vliegenkap Opvouwbaar

Het Voedsel Afdeknet Vliegenkap Opvouwbaar, ook wel bekend als voedselbeschermer, is een essentiële aanvulling op uw keukenaccessoires. Dit witte afdeknet, gemaakt van duurzaam kunststof, beschermt uw voedsel effectief tegen vliegen, insecten en ander ongedierte. Het is compact en gemakkelijk uit te vouwen door simpelweg aan het koord te trekken. Met een afmeting van 30,5 x 30,5 x 21 cm wanneer uitgevouwen, is het ruim genoeg om een verscheidenheid aan voedselitems te bedekken. Het is ideaal voor gebruik op de camping of buiten tijdens een picknick.

Voordelige en Praktische Toepassingen

Het Voedsel Afdeknet Vliegenkap Opvouwbaar is niet alleen goedkoop, maar ook uiterst praktisch. Het is een voordelige manier om uw voedsel te beschermen tegen ongewenste insecten, zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën. Het is perfect voor buitenactiviteiten zoals kamperen, picknicken, barbecues of zelfs voor dagelijks gebruik in uw keuken. Met zijn opvouwbare ontwerp is het gemakkelijk op te bergen en mee te nemen, waardoor het een onmisbaar item is voor elke gelegenheid waarbij voedsel wordt geserveerd.

Productspecificaties

- Producttype: Voedsel Afdeknet Vliegenkap Opvouwbaar - Kleur: Wit - Materiaal: Kunststof - Afmetingen uitgevouwen: 30,5 x 30,5 x 21 cm - Compact en opvouwbaar ontwerp - Geschikt voor binnen- en buitengebruik - Effectieve bescherming tegen vliegen, insecten en ander ongedierte - Ideaal voor kamperen, picknicken en barbecues.

Productinformatie

Artikelnummer:
86075
Afmetingen:
30 x 30 x 21 cm
Afmetingen verpakking:
6 x 3 x 38 cm
Materiaal:
Kunststof
Gewicht artikel (kg):
0.04
EAN:
8718158042576
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod