ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Voetbal bordjes bekers party set 25 delig

Voetbal bordjes bekers party set 25 delig


Voetbal Bordjes Bekers Party Set: Een Feestelijke Toevoeging De Voetbal Bordjes Bekers Party Set 25 delig is een fantastische keuze voor voetbalfanaten en feestvierders. Met zijn levendige oranje kleu

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Voetbal Bordjes Bekers Party Set: Een Feestelijke Toevoeging

De Voetbal Bordjes Bekers Party Set 25 delig is een fantastische keuze voor voetbalfanaten en feestvierders. Met zijn levendige oranje kleur en voetbalontwerp, zal deze feestset zeker een hit zijn bij uw gasten. Deze set is compleet met 8 kartonnen wegwerp voetbalbordjes, 8 kartonnen bekers, 8 oranje servetten en 1 oranje kunststof tafelkleed. Perfect voor een voetbalverjaardagsfeestje, een kijkfeestje voor de EK of WK voetbalwedstrijden van het Nederlands Elftal, of gewoon een gezellig samenzijn met vrienden en familie.

Voordelige Voetbal Feestset: Perfect voor Elke Gelegenheid

Op zoek naar een goedkope en leuke manier om uw feest op te vrolijken? De Voetbal Bordjes Bekers Party Set 25 delig is een voordelige optie die niet inlevert op stijl. Deze set is niet alleen toepasbaar voor voetbalevenementen, maar ook voor verjaardagen, picknicks, barbecues en andere feestelijke gelegenheden. Voeg een vleugje voetbalsfeer toe aan uw evenement zonder uw budget te overschrijden.

Productspecificaties

  • Productsoort: Voetbal Bordjes Bekers Party Set 25 delig
  • Kleur: Oranje
  • Aantal stuks: 25
  • Inhoud: 8 kartonnen wegwerp voetbalbordjes (18 cm), 8 kartonnen bekers (9,5x7 cm), 8 oranje servetten (32x33 cm), 1 oranje kunststof tafelkleed (180x132 cm)
  • Toepassing: Verjaardagen, voetbalevenementen, feesten
  • Afmeting set: ca. 35x20x7 cm

Productinformatie

Artikelnummer:
92252
Gewicht artikel (kg):
0.32
EAN:
4213504085541
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod