ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Vogelhuisje hout gekleurd 22 cm

Vogelhuisje hout gekleurd 22 cm


Vogelhuisje hout gekleurd 22 cm Het vogelhuisje hout gekleurd is een vrolijk en kleurrijk vogelhuisje dat perfect is voor het aantrekken van vogels in je tuin. Het huisje is gemaakt van duurzaam hout

... Lees meer


Beperkte voorraad

Omschrijving

Vogelhuisje hout gekleurd 22 cm

Het vogelhuisje hout gekleurd is een vrolijk en kleurrijk vogelhuisje dat perfect is voor het aantrekken van vogels in je tuin. Het huisje is gemaakt van duurzaam hout en heeft een ophangoog, zodat je het eenvoudig kunt ophangen aan een boom of haak. Daarnaast kan het vogelhuisje ook neergezet worden, bijvoorbeeld op een tafel of vensterbank. Het dak heeft een naturel kleur, wat zorgt voor een mooi contrast met de gekleurde zijwanden.

Goedkoop en voordelig vogelhuisje van hout

Ben je op zoek naar een betaalbaar vogelhuisje van hout? Dan is dit gekleurde vogelhuisje de perfecte keuze. Het is niet alleen goedkoop, maar ook nog eens voordelig in gebruik. Met dit vogelhuisje creëer je namelijk een aantrekkelijke plek voor vogels in je tuin, zonder dat je diep in de buidel hoeft te tasten. Het vogelhuisje wordt assorti geleverd in wit, groen en/of grijs, waardoor je een verrassing krijgt bij het openen van de verpakking.

Productspecificaties:

  • Materiaal: hout
  • Kleur: assorti (wit, groen, en/of grijs)
  • Afmeting: ca. 22,5x16,5x11,5 cm
  • Inclusief ophangoog
  • Geschikt voor zowel ophangen als neerzetten

Productinformatie

Artikelnummer:
93481
Gewicht artikel (kg):
0.27
EAN:
8719202170795
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod