ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Vogelnet tuinnet 4x5 mtr

Vogelnet tuinnet 4x5 mtr


Vogelnet tuinnet 4x5 mtr Het Vogelnet tuinnet 4x5 mtr is een essentieel product voor het beschermen van uw gewassen en planten tegen vervelende vogels. Dit net, gemaakt van hoogwaardige polyetheen kun

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Vogelnet tuinnet 4x5 mtr

Het Vogelnet tuinnet 4x5 mtr is een essentieel product voor het beschermen van uw gewassen en planten tegen vervelende vogels. Dit net, gemaakt van hoogwaardige polyetheen kunstvezel, zorgt ervoor dat vogels niet bij uw kostbare gewassen kunnen komen. Het biedt een effectieve barrière tegen vogels, terwijl het uw planten en gewassen ongehinderd laat groeien.

Vogelnet tuinnet boomnet 4x5 meter

Het Vogelnet tuinnet boomnet 4x5 meter is een multifunctioneel net dat perfect is voor het beschermen van uw gewassen en planten tegen vogels. Dit net, gemaakt van duurzaam polyetheen kunstvezel, kan gemakkelijk worden bevestigd aan bomen, struiken en andere structuren in uw tuin. Het voorkomt dat vogels uw gewassen beschadigen en zorgt ervoor dat uw tuin er prachtig uit blijft zien.

Productkenmerken:

  • Gemaakt van hoogwaardige polyetheen kunstvezel
  • Biedt een effectieve bescherming tegen vogels
  • Geschikt voor gebruik in de tuin en rondom bomen
  • Afmetingen: 4x5 meter

Met het Vogelnet tuinnet 4x5 mtr en het Vogelnet tuinnet boomnet 4x5 meter kunt u op een voordelige manier uw gewassen en planten beschermen tegen vogels. Deze netten zijn ideaal voor tuinliefhebbers, boeren en iedereen die zijn planten en gewassen wil beschermen tegen vogels. Of u nu een kleine tuin heeft of een groot landbouwbedrijf runt, deze vogelnetten zijn een betaalbare oplossing om schade aan uw gewassen te voorkomen. Met een eenvoudige installatie en duurzaamheid kunt u erop vertrouwen dat uw planten veilig zijn.

Productinformatie

Artikelnummer:
91754
Gewicht artikel (kg):
0.1
EAN:
8711252169941
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod