ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Vouwstoel zijtafel

Vouwstoel zijtafel


Praktische Vouwstoel Zijtafel Deze handige stoel zijtafel, ook wel bekend als een campingstoel bijzettafel, is de perfecte aanvulling op uw buitenmeubilair. Het is een compacte en robuuste kunststof

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Praktische Vouwstoel Zijtafel

Deze handige stoel zijtafel, ook wel bekend als een campingstoel bijzettafel, is de perfecte aanvulling op uw buitenmeubilair. Het is een compacte en robuuste kunststof tafel die gemakkelijk kan worden bevestigd aan uw vouwstoel, tuinstoel of campingstoel. De stoeltafel is uitgerust met twee fles- of bekerhouders en twee vakjes, ideaal voor het bewaren van uw drankje, snacks of andere kleine items. De zijtafel is ontworpen om eenvoudig tussen de buizen van de vouwstoel te worden geklemd. Het is uitsluitend geschikt voor stoelen met normale buispoten, zoals afgebeeld op de foto.

Voordelige en veelzijdige Stoel Zijtafel

Deze betaalbare stoel zijtafel is een onmisbaar accessoire voor elke buitenliefhebber. Het is ideaal voor kamperen, picknicken, tuinfeesten of gewoon voor ontspannen in uw achtertuin. De stoeltafel is niet alleen goedkoop, maar ook zeer praktisch en makkelijk te gebruiken. Of u nu een plek nodig heeft om uw koffie neer te zetten tijdens een vroege ochtend vissen, of een plek om uw drankje en snacks te bewaren tijdens een zomerse barbecue, deze stoel zijtafel is de perfecte oplossing.

Productspecificaties

- Productsoort: Vouwstoel Zijtafel - Materiaal: Stevig kunststof - Bevestiging: Klemmen tussen buizen van vouwstoel - Voorzieningen: 2 fles/bekerhouders, 2 vakjes - Geschikt voor: Stoelen met normale buispoten - Afmeting zijtafel: ca. 37x23x3,8 cm - Klemgleuf: ca 16x2,2 cm - Kleur: Grijs - Gewicht: 1,2 kg - Extra's: Compact en makkelijk mee te nemen.

Productinformatie

Artikelnummer:
92770
Gewicht artikel (kg):
0.41
EAN:
8718158241092
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod