ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Wandcontactdoos 1 voudig opbouw

Wandcontactdoos 1 voudig opbouw


Over de Wandcontactdoos 1 voudig opbouw Deze Wandcontactdoos 1 voudig opbouw, ook bekend als een enkelvoudige stopcontact of lichtnetdoos, is een essentieel onderdeel voor elke elektrische installatie

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Over de Wandcontactdoos 1 voudig opbouw

Deze Wandcontactdoos 1 voudig opbouw, ook bekend als een enkelvoudige stopcontact of lichtnetdoos, is een essentieel onderdeel voor elke elektrische installatie. Het heeft een creme witte kleur die perfect past bij elke interieurstijl. Het biedt een solide en veilige verbinding voor uw elektrische apparaten, zonder randaarde. Het heeft een compact formaat van 6x6x3,2 cm, waardoor het eenvoudig te installeren is op elke gewenste plek in uw huis of kantoor.

Voordelige keuze voor uw elektrische installaties

De Wandcontactdoos 1 voudig opbouw is een voordelige en efficiënte oplossing voor uw elektrische installaties. Het is ideaal voor situaties waarin slechts één stopcontact nodig is, zoals in een garage, schuur of bij een werkstation. Daarnaast is het een goedkope manier om een extra stroompunt te creëren in uw woonkamer, slaapkamer of keuken. Dankzij de eenvoudige opbouw is het installeren van dit stopcontact een fluitje van een cent, zelfs voor de doe-het-zelver.

Productsamenstelling van de Wandcontactdoos 1 voudig opbouw

  • Type: Wandcontactdoos 1 voudig opbouw
  • Kleur: Creme wit
  • Randaarde: Nee
  • Keurmerk: Kema
  • Afmeting: 6x6x3,2 cm

Productinformatie

Artikelnummer:
91838
Gewicht artikel (kg):
0.07
EAN:
8715063612054
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod