ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Wandhanger bloempot lantaarn hangmand

Wandhanger bloempot lantaarn hangmand


Wandhanger Bloempot Lantaarn Hangmand: Een veelzijdige decoratieve toevoeging Onze Wandhanger Bloempot Lantaarn Hangmand is een perfecte accessoire om je buitenruimte, balkon of tuinmuur een vleugje

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Wandhanger Bloempot Lantaarn Hangmand: Een veelzijdige decoratieve toevoeging

Onze Wandhanger Bloempot Lantaarn Hangmand is een perfecte accessoire om je buitenruimte, balkon of tuinmuur een vleugje charme te geven. Deze wandhanger, ook wel bekend als plantenhanger of lantaarnhaak, is gemaakt van stevig zwart metaal en is ontworpen om moeiteloos aan de muur of tuinschutting te bevestigen. Het biedt een stijlvol platform voor het ophangen van diverse items zoals lantaarns, bloempotten of hangende manden. Met een afmeting van ongeveer 28x28x1,7 cm, is deze wandhanger compact genoeg om in elke ruimte te passen. Bovendien wordt het assorti design uitgeleverd in een speels kip- of eekhoornontwerp, wat een extra vleugje persoonlijkheid aan je buitenruimte toevoegt.

Voordelige Wandhanger Bloempot Lantaarn Hangmand voor diverse gelegenheden

Als je op zoek bent naar een betaalbare manier om je buitenruimte op te fleuren, is onze Wandhanger Bloempot Lantaarn Hangmand een uitstekende keuze. Deze veelzijdige hangmand is ideaal voor verschillende gelegenheden en seizoenen. In de zomer kan je er bijvoorbeeld kleurrijke bloempotten aan hangen, terwijl je in de winter kan kiezen voor sfeervolle lantaarns. Of je nu een gezellige barbecue organiseert of gewoon je tuin wilt opfleuren, deze wandhanger is een voordelige en effectieve manier om sfeer en stijl toe te voegen aan je buitenruimte.

Productsamenstelling van de Wandhanger Bloempot Lantaarn Hangmand

  • Type: Wandhanger, plantenhanger, lantaarnhaak
  • Materiaal: Metaal
  • Kleur: Zwart
  • Ontwerp: Assorti in kip of eekhoorn
  • Afmetingen: Ca. 28x28x1,7 cm
  • Toepassing: Geschikt voor het ophangen van lantaarns, bloempotten, hangmanden etc.

Productinformatie

Artikelnummer:
93381
Gewicht artikel (kg):
0.32
EAN:
8711252119670
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod