ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Wandklok glas groot 40 cm Sea Design

Wandklok glas groot 40 cm Sea Design


Wandklok Glas Groot 40 cm Sea Design Breng een vleugje van de oceaan in uw huis met onze Wandklok Glas Groot 40 cm Sea Design. Deze prachtige maritieme wandklok, vervaardigd door het bekende merk Maz

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Wandklok Glas Groot 40 cm Sea Design

Breng een vleugje van de oceaan in uw huis met onze Wandklok Glas Groot 40 cm Sea Design. Deze prachtige maritieme wandklok, vervaardigd door het bekende merk Mazzod, is een echte blikvanger. Met een indrukwekkende diameter van 40 cm en een stijlvol zee dessin, zal deze wandklok ongetwijfeld een opvallend element in uw interieur zijn. Voorzien van een nauwkeurig quartz uurwerk, toont deze wandklok niet alleen de tijd, maar ook uw liefde voor de zee.

Voordelige Wandklok voor Elke Gelegenheid

Onze Wandklok Glas Groot 40 cm Sea Design is niet alleen een geweldige aanvulling op uw eigen huis, maar ook een ideaal en voordelig geschenk voor uw dierbaren. Of het nu voor een verjaardag, een housewarming of gewoon als een teken van waardering is, deze wandklok zal zeker indruk maken. Het beste van alles is dat deze wandklok nu verkrijgbaar is tegen een zeer voordelige prijs van slechts Eur. 29,95. Maar wees snel, want Op is Op!

Productspecificaties

- Merk: Mazzod - Diameter: 40 cm - Materiaal: Glas - Design: Maritiem zee dessin - Uurwerk: Quartz - Batterijtype: 1 AA penlite (niet inbegrepen) - Prijs: Eur. 29,95 - Beschikbaarheid: Op is Op! Let op: deze grote glazen klok is niet alleen een functioneel uurwerk, maar ook een stijlvolle decoratie. Het is een must-have voor elke liefhebber van het maritieme thema.

Productinformatie

Artikelnummer:
92872
Gewicht artikel (kg):
1.29
EAN:
8711361013111
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod