ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Wandklok hart roze bewegend Silly

Wandklok hart roze bewegend Silly


Ontdek de Wandklok Hart Roze Bewegend Silly Maak kennis met de Wandklok Hart Roze Bewegend Silly, een trendy en stijlvolle toevoeging aan elke ruimte. Deze unieke hartvormige klok, vervaardigd uit du

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Ontdek de Wandklok Hart Roze Bewegend Silly

Maak kennis met de Wandklok Hart Roze Bewegend Silly, een trendy en stijlvolle toevoeging aan elke ruimte. Deze unieke hartvormige klok, vervaardigd uit duurzaam kunststof, is niet zomaar een tijdweergave, maar een stukje kunst aan je muur. Het hart van de klok beweegt zachtjes heen en weer bij elke tik van de secondewijzer, wat een rustgevende en fascinerende visuele ervaring biedt. Dit maakt de klok niet alleen functioneel, maar ook een ware eyecatcher.

Voordelige Wandklok voor Elke Gelegenheid

Op zoek naar een origineel, betaalbaar en passend cadeau voor elke gelegenheid? De Wandklok Hart Roze Bewegend Silly is het perfecte geschenk. Of het nu voor een verjaardag, feest, Sinterklaas of Kerstmis is, deze voordelige wandklok zal ongetwijfeld in de smaak vallen. Bovendien is deze unieke klok een stijlvolle en praktische aanvulling op elke woonkamer, slaapkamer of kantoorruimte.

Productspecificaties van de Wandklok Hart Roze Bewegend Silly

De Wandklok Hart Roze Bewegend Silly is een quartz klok met een afmeting van ongeveer 25x6,5 cm. De klok werkt op 2 AA penlite batterijen, deze zijn niet inbegrepen bij de aankoop. Het hart van de klok beweegt zachtjes heen en weer met elke tik van de secondewijzer. De klok is vervaardigd uit duurzaam kunststof en heeft een opvallende roze kleur in de vorm van een hart.

Productinformatie

Artikelnummer:
SY101133PI
Gewicht artikel (kg):
0.42
EAN:
8714302548406
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod