ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Wandstickers 3D Vlinders 6 st.

Wandstickers 3D Vlinders 6 st.


Wandstickers 3D Vlinders 6 st. Met deze wandstickers 3D Vlinders kun je jouw kamer eenvoudig opfleuren. Deze vrolijke decoratie stickers met glitter zorgen voor een speelse en levendige uitstraling.

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Wandstickers 3D Vlinders 6 st.

Met deze wandstickers 3D Vlinders kun je jouw kamer eenvoudig opfleuren. Deze vrolijke decoratie stickers met glitter zorgen voor een speelse en levendige uitstraling. De wandstickers worden assorti design uitgeleverd, waardoor je altijd verrast wordt met verschillende vlinderontwerpen. De afmeting van de muursticker varieert afhankelijk van de soort en is ongeveer 13x10 cm. Het stickervel heeft een afmeting van ongeveer 38x31 cm.

Goedkope en voordelige wandstickers 3D Vlinders

Ben je op zoek naar goedkope wandstickers 3D Vlinders? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Deze wandstickers zijn niet alleen van hoge kwaliteit, maar ook nog eens voordelig geprijsd. Met deze betaalbare decoratie stickers kun je op een budgetvriendelijke manier je kamer een frisse uitstraling geven. We bieden een ruime keuze aan wandstickers 3D Vlinders tegen scherpe prijzen. Bekijk ons assortiment en profiteer van onze voordelige aanbiedingen!

Productspecificaties:

  • Aantal: 6 stuks
  • Design: assorti
  • Afmeting muursticker: ca. 13x10 cm
  • Afmeting stickervel: ca. 38x31 cm

Productinformatie

Artikelnummer:
93024
Gewicht artikel (kg):
0.09
EAN:
8718158841766
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod