ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Warmwaterkruik rubber 1 liter

Warmwaterkruik rubber 1 liter


Warmwaterkruik Rubber 1 Liter: Compacte Comfort voor Iedereen Deze compacte warmwaterkruik, gemaakt van rubber en met een inhoud van 1 liter, is een essentieel item voor de koude dagen. Met zijn idea

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Warmwaterkruik Rubber 1 Liter: Compacte Comfort voor Iedereen

Deze compacte warmwaterkruik, gemaakt van rubber en met een inhoud van 1 liter, is een essentieel item voor de koude dagen. Met zijn ideale formaat is deze kruik perfect voor zowel volwassenen als kinderen. De warmwaterkruik is een ware klassieker, maar heeft nog niets aan relevantie ingeboet. Of je nu last hebt van koude voeten, een pijnlijke buik of gewoon wat extra warmte zoekt tijdens die koude winternachten, deze warmwaterkruik biedt je de warmte die je nodig hebt. Beschikbaar in zowel grijs als rood, deze kruik is niet alleen functioneel, maar heeft ook een aantrekkelijk design.

Voordelige Warmwaterkruik: Toepasbaar voor Diverse Gelegenheden

Op zoek naar een goedkope, maar effectieve oplossing voor koude nachten? Deze voordelige warmwaterkruik is precies wat je nodig hebt. Deze compacte warmtebron is ideaal voor die koude winteravonden thuis op de bank, maar kan ook een uitkomst zijn tijdens kampeertripjes in de koelere maanden. Bovendien is deze kruik ook een perfecte, betaalbare oplossing voor kinderen die moeite hebben met in slaap vallen tijdens koudere nachten. En met zijn compacte formaat is hij ook gemakkelijk mee te nemen tijdens reizen.

Productsamenstelling Warmwaterkruik Rubber 1 Liter

- Materiaal: Rubber - Inhoud: 1 Liter - Formaat: Compact, ideaal voor kinderen - Kleur: Grijs en/of Rood (wordt assorti uitgeleverd) - Afmetingen: ca. 26x15x4 cm - Toepassing: Voor warmte tijdens koude nachten, pijnverlichting of comfort.

Productinformatie

Artikelnummer:
92922
Gewicht artikel (kg):
0.25
EAN:
8711252187198
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod