ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Washand kind dier

Washand kind dier


Productbeschrijving Ontdek onze kinder washandjes in de vorm van een dier, perfect voor het maken van badtijd een plezierige ervaring voor uw kleintjes. Deze washanddieren zijn niet alleen functionee

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Productbeschrijving

Ontdek onze kinder washandjes in de vorm van een dier, perfect voor het maken van badtijd een plezierige ervaring voor uw kleintjes. Deze washanddieren zijn niet alleen functioneel, maar ook leuk en aantrekkelijk voor kinderen, waardoor ze enthousiast worden over hun dagelijkse wasroutine. Vanuit ons assortiment worden verschillende dierontwerpen willekeurig uitgeleverd, waardoor elk washandje een leuke verrassing is. Met een royale afmeting van ongeveer 20x20 cm, zijn deze washandjes perfect voor kleine handjes om vast te houden en te gebruiken.

Voordelig en veelzijdig

Onze dierlijke washandjes voor kinderen zijn een goedkope en voordelige manier om de badtijd van uw kind om te toveren tot een avontuur. Ze zijn niet alleen toepasbaar voor dagelijks gebruik, maar ook ideaal voor vakanties, logeerpartijtjes of als een origineel cadeau voor verjaardagen en andere speciale gelegenheden. Wie zei dat badtijd saai moet zijn? Met deze washanddieren wordt het een spannende en betaalbare ervaring.

Productspecificaties

- Productsoort: Kinder washandje in de vorm van een dier - Afmetingen: ca. 20x20 cm - Wordt assorti uitgeleverd: verschillende dierontwerpen - Toepasbaar voor dagelijks gebruik, vakanties, logeerpartijtjes, verjaardagscadeaus en andere speciale gelegenheden.

Productinformatie

Artikelnummer:
93502
Gewicht artikel (kg):
0.03
EAN:
8711252984254
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod