ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Waslijndraad wit 20 meter

Waslijndraad wit 20 meter


Waslijndraad wit 20 meter Dit waslijndraad, ook wel bekend als een drooglijn, is een handig hulpmiddel voor het ophangen van je wasgoed. Met een lengte van 20 meter biedt deze waslijn voldoende ruimte

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Waslijndraad wit 20 meter

Dit waslijndraad, ook wel bekend als een drooglijn, is een handig hulpmiddel voor het ophangen van je wasgoed. Met een lengte van 20 meter biedt deze waslijn voldoende ruimte om al je kleding en beddengoed te laten drogen.

Waslijn Tiptop wit 20 meter

Deze waslijn, ook wel bekend als waslijndraad, is een betrouwbare keuze voor het drogen van je was. Met een lengte van 20 meter kun je genoeg wasgoed ophangen, zodat het snel en efficiënt kan drogen.

Het waslijndraad is voorzien van een kunststof kern, waardoor het stevig en duurzaam is. Met een doorsnede van ongeveer 3 mm is het draad voldoende dik om de breekkracht van ongeveer 70 kg aan te kunnen.

Deze waslijn is veelzijdig in gebruik en kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. Of je nu een klein balkon hebt of een grote tuin, deze waslijndraad is geschikt voor verschillende gelegenheden. Daarnaast is het ook handig voor op vakantie, zodat je altijd een betrouwbare droogplek hebt voor je natte kleding.

Specificaties:

  • Lengte: 20 meter
  • Doorsnede: ca. 3 mm
  • Breekkracht: ca. 70 kg
  • Kleur: wit

Productinformatie

Artikelnummer:
93353
Gewicht artikel (kg):
0.18
EAN:
8711497000894
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod