ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Wasmand stof wasmachine model

Wasmand stof wasmachine model


Stijlvolle en Praktische Stoffen Wasmand Deze unieke wasmand, ontworpen in de vorm van een wasmachine, is een opvallende aanvulling op je huishoudelijke taken. Gemaakt van robuust canvas, is deze wasm

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Stijlvolle en Praktische Stoffen Wasmand

Deze unieke wasmand, ontworpen in de vorm van een wasmachine, is een opvallende aanvulling op je huishoudelijke taken. Gemaakt van robuust canvas, is deze wasmand niet alleen een lust voor het oog, maar ook uiterst praktisch. Deze wasmand, ook wel bekend als wasbox, waszak of wascontainer, is perfect voor het opbergen van al je vuile was. Beschikbaar in een assortiment van kleuren - rood/wit, wit/rood, zwart/wit of wit/zwart, deze wasmand voegt een vleugje kleur toe aan je wasruimte.

Voordelige Oplossing voor je Was

Als je op zoek bent naar een goedkope en voordelige oplossing om je was op te bergen, dan is deze stoffen wasmand in de vorm van een wasmachine een uitstekende keuze. De wasmand is niet alleen toepasbaar in huiselijke omgevingen, maar ook in studentenkamers, appartementen of zelfs op kantoor. Het is een ideale oplossing voor elke gelegenheid waarbij de was moet worden opgeborgen. De wasmand is een geweldig cadeau-idee voor housewarming feestjes, verjaardagen of zelfs als een grappig cadeau voor een nieuwe student.

Productspecificaties

  • Type: Wasmand stof wasmachine model
  • Materiaal: Canvas
  • Kleuren: Rood/wit, wit/rood, zwart/wit, wit/zwart (kleur wordt willekeurig geleverd)
  • Afmetingen: ca. 44x40x56 cm

Deze wasmand is een innovatieve en leuke manier om je was te beheren. Het is meer dan alleen een opbergplaats voor je was; het is een statement piece dat zeker de aandacht zal trekken van iedereen die het ziet.

Productinformatie

Artikelnummer:
92862
Gewicht artikel (kg):
1.57
EAN:
8711295516665
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod