ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Waterpas  40 cm blauw

Waterpas 40 cm blauw


Waterpas 40 cm blauw Deze waterpas is een onmisbaar gereedschap voor elke klusser. Met een lengte van 40 cm en een opvallende blauwe kleur is deze waterpas zowel praktisch als stijlvol. De waterpas i

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Waterpas 40 cm blauw

Deze waterpas is een onmisbaar gereedschap voor elke klusser. Met een lengte van 40 cm en een opvallende blauwe kleur is deze waterpas zowel praktisch als stijlvol. De waterpas is gemaakt van lichtgewicht metaal en is voorzien van een handige maatverdeling. Hierdoor kun je zowel horizontaal, verticaal als onder een hoek van 45 graden meten.

De afmetingen van de waterpas zijn 40x5x1,8 cm, waardoor hij gemakkelijk mee te nemen is en in elke gereedschapskist past. Of je nu een professionele klusser bent of gewoon af en toe wat klusjes in huis doet, deze waterpas is geschikt voor allerlei gelegenheden.

Specificaties:

  • Lengte: 40 cm
  • Kleur: blauw
  • Materiaal: lichtgewicht metaal
  • Maatverdeling voor horizontaal, verticaal en 45 graden meten
  • Afmetingen: 40x5x1,8 cm

Met deze waterpas kun je eenvoudig en nauwkeurig metingen verrichten. Of je nu een plank wilt ophangen, een kast wilt waterpas zetten of een hoek wilt meten, deze waterpas is je ideale hulpmiddel. En dankzij de voordelige prijs is hij ook nog eens betaalbaar. Bestel nu jouw waterpas 40 cm blauw en ga direct aan de slag!

Productinformatie

Artikelnummer:
92039
Gewicht artikel (kg):
0.13
EAN:
8717344991377
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod