ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Waterspray ventilator kind dier

Waterspray ventilator kind dier


Waterspray ventilator kind dier Deze grappige waterspray ventilator voor kinderen is niet alleen een ventilator, maar heeft ook een leuke watersproeier functie. Met deze ventilator kun je genieten van

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Waterspray ventilator kind dier

Deze grappige waterspray ventilator voor kinderen is niet alleen een ventilator, maar heeft ook een leuke watersproeier functie. Met deze ventilator kun je genieten van een verkoelende luchtstroom of een verfrissende waternevel. Draai eenvoudig aan de hendel en de ventilator begint te draaien, druk op de knop voor een koele water spray nevel. Daarnaast is het ook nog eens leuk om iemand anders nat te spuiten. De waterspray ventilator wordt assorti kleur uitgeleverd en is niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar. De afmetingen van de ventilator zijn ongeveer 15x9x15,5 cm.

Waterspray ventilator kind dier - voordelig en veelzijdig

Op zoek naar een voordelige en veelzijdige oplossing om je kind verkoeling te bieden tijdens warme dagen? Dan is deze waterspray ventilator ideaal! Niet alleen zorgt de ventilator voor een aangename luchtstroom, maar de toevoeging van de watersproeier functie zorgt voor extra verfrissing. Ideaal voor gebruik tijdens picknicks, stranduitjes, tuinfeestjes en andere zomerse gelegenheden. Met deze waterspray ventilator kan je kind genieten van de verkoeling en plezier hebben door anderen nat te spuiten. Een geweldige gadget voor warme dagen!

Productspecificaties:

  • Assorti kleur
  • Afmetingen: ca. 15x9x15,5 cm
  • Niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar

Productinformatie

Artikelnummer:
93043
Gewicht artikel (kg):
0.07
EAN:
8711295317613
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod