ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Waterspray ventilator 350 ml

Waterspray ventilator 350 ml


Productbeschrijving: Waterspray Ventilator 350 ml Ervaar de ultieme verkoeling met onze elektrische waterspray ventilator 350 ml. Deze unieke ventilator combineert de voordelen van een luchtstroom en

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Productbeschrijving: Waterspray Ventilator 350 ml

Ervaar de ultieme verkoeling met onze elektrische waterspray ventilator 350 ml. Deze unieke ventilator combineert de voordelen van een luchtstroom en een waternevel om een optimale verkoeling te bieden. De waterverstuiver ventilator is gemakkelijk te bedienen met een eenvoudige aan/uit-knop en werkt op 2 AA penlite batterijen. Verkrijgbaar in diverse vrolijke kleuren zoals groen, roze en blauw, deze ventilator met waterspray functie is een must-have voor de hete zomermaanden. Met een compacte afmeting van ongeveer 22x10x7,8 cm, is deze waterspray ventilator ook ideaal om mee te nemen naar het strand, park of andere outdoor activiteiten.

Voordelige en veelzijdige Waterspray Ventilator 350 ml

Op zoek naar een goedkope en efficiënte manier om af te koelen? Onze waterspray ventilator 350 ml is een voordelige oplossing voor de hete zomerdagen. Deze waternevel ventilator is niet alleen geschikt voor thuisgebruik, maar is ook perfect voor outdoor activiteiten zoals picknicken, kamperen, of een dagje aan het strand. Het is een geweldige manier om de hitte te bestrijden zonder een fortuin uit te geven aan dure airconditioners.

Products Specificaties

- Type: Waterspray Ventilator 350 ml - Werking: Elektrisch, vereist 2 AA penlite batterijen - Functies: Luchtstroom en waternevel - Bediening: Aan/uit knop - Kleur: Assorti (groen, roze en/of blauw) - Afmeting: ca. 22x10x7,8 cm - Toepassing: Thuis, outdoor activiteiten, etc. Let op: Batterijen zijn niet inbegrepen.

Productinformatie

Artikelnummer:
93052
Gewicht artikel (kg):
0.2
EAN:
8719987408380
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod