ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Waterverfdoos 13 delig

Waterverfdoos 13 delig


Waterverfdoos 13 delig De Waterverfdoos 13 delig is een geweldige set voor zowel beginners als ervaren kunstenaars. Deze waterverfdoos bevat 12 kleuren waterverf en een penseel, waardoor je direct aan

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Waterverfdoos 13 delig

De Waterverfdoos 13 delig is een geweldige set voor zowel beginners als ervaren kunstenaars. Deze waterverfdoos bevat 12 kleuren waterverf en een penseel, waardoor je direct aan de slag kunt met het creëren van prachtige kunstwerken. De afmetingen van de waterverfdoos zijn ongeveer 15x11x1,2 cm, waardoor hij gemakkelijk mee te nemen is naar school, werk of op reis.

Waterverfdoos kind Topwrite Kids

De Waterverfdoos kind Topwrite Kids is speciaal ontworpen voor kinderen die graag creatief bezig zijn. Met deze set kunnen kinderen op een leuke en speelse manier kennismaken met waterverf. De waterverfdoos bevat 12 kleuren waterverf en een penseel, zodat kinderen direct aan de slag kunnen met het maken van prachtige schilderijen. Let op: deze verfdoos is niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar.

De Waterverfdozen zijn ideaal voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagsfeestjes, schoolprojecten of gewoon om thuis creatief bezig te zijn. Met de verschillende kleuren waterverf kunnen kinderen en volwassenen hun verbeelding de vrije loop laten en prachtige kunstwerken maken. Deze waterverfdozen zijn van goede kwaliteit en bieden veel waar voor je geld. Ze zijn voordelig geprijsd, waardoor je zonder al te veel kosten kunt genieten van urenlang schilderplezier.

Productspecificaties:

  • Waterverfdoos met 12 kleuren waterverf
  • Inclusief penseel
  • Afmetingen: ca. 15x11x1,2 cm
  • Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar

Productinformatie

Artikelnummer:
92219
Gewicht artikel (kg):
0.06
EAN:
8711252158709
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod