ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Wegwerp messen hout 12 stuks

Wegwerp messen hout 12 stuks


Wegwerp messen hout 12 stuks Met de Wegwerp messen hout 12 stuks haal je een praktische en milieuvriendelijke oplossing in huis voor eenmalig gebruik. Deze set messen, genaamd Elegance, bestaat uit 1

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Wegwerp messen hout 12 stuks

Met de Wegwerp messen hout 12 stuks haal je een praktische en milieuvriendelijke oplossing in huis voor eenmalig gebruik. Deze set messen, genaamd Elegance, bestaat uit 12 stevige houten messen met een afmeting van ongeveer 16x2 cm. De messen zijn ideaal voor feestjes, barbecues, picknicks en andere gelegenheden waarbij gemak en hygiëne belangrijk zijn.

Voordelige en duurzame keuze

Ben je op zoek naar goedkoop en voordelig wegwerp bestek? Dan zijn deze houten messen de perfecte keuze voor jou. Naast het feit dat ze betaalbaar zijn, zijn ze ook nog eens biologisch afbreekbaar. Je kunt de messen na gebruik eenvoudig in de compostbak of groene container deponeren, waardoor je bijdraagt aan een duurzame leefomgeving. Met de Wegwerp messen hout 12 stuks maak je dus niet alleen een slimme, maar ook een verantwoorde keuze.

Productspecificaties

  • Set van 12 wegwerp houten messen
  • Afmetingen: ca. 16x2 cm
  • Biologisch afbreekbaar
  • Geschikt voor eenmalig gebruik

Met de Wegwerp messen hout 12 stuks heb je altijd voldoende bestek bij de hand voor feestjes, barbecues en andere gelegenheden. Deze voordelige en duurzame messen zijn biologisch afbreekbaar en kunnen na gebruik eenvoudig worden weggegooid. Bestel ze vandaag nog en maak het opruimen na een gezellige maaltijd een stuk gemakkelijker!

Productinformatie

Artikelnummer:
93637
Gewicht artikel (kg):
0.04
EAN:
8711252061733
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod