ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Wegwerp wijnglas 4 stuks

Wegwerp wijnglas 4 stuks


Wegwerp wijnglas 4 stuks Set met 4 gekleurde plastic disposable wijnglazen met een inhoud van ca. 180 ml. Deze handige wijnglazen zijn ideaal voor feestjes, op de camping of onderweg. Het wegwerp wijn

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Wegwerp wijnglas 4 stuks

Set met 4 gekleurde plastic disposable wijnglazen met een inhoud van ca. 180 ml. Deze handige wijnglazen zijn ideaal voor feestjes, op de camping of onderweg. Het wegwerp wijnglas kan eventueel vaker dan één keer gebruikt worden, waardoor het een duurzame keuze is. De glazen worden assorti geleverd in de kleuren roze, geel, groen en/of blauw. Met een diameter van ca. 6,5 cm en een hoogte van ca. 12 cm zijn ze perfect voor het serveren van jouw favoriete wijn. Gemaakt van kunststof.

Wijnglas wegwerp plastic 4 stuks

Deze set van 4 wegwerp plastic wijnglazen is ideaal voor diverse gelegenheden. Of je nu een feestje organiseert, gaat kamperen of onderweg bent, deze wijnglazen zijn een handige keuze. Met een inhoud van ca. 180 ml kunnen ze voldoende wijn bevatten. Het wegwerp karakter van deze glazen maakt ze praktisch en gemakkelijk te gebruiken. Ze worden assorti geleverd in de kleuren roze, geel, groen en/of blauw. Met een diameter van ca. 6,5 cm en een hoogte van ca. 12 cm zijn ze perfect voor het serveren van jouw favoriete drankje. Gemaakt van kunststof.

Specificaties:

  • Set van 4 wegwerp wijnglazen
  • Inhoud: ca. 180 ml
  • Assorti kleuren: roze, geel, groen en/of blauw
  • Diameter: ca. 6,5 cm
  • Hoogte: ca. 12 cm
  • Gemaakt van kunststof

Productinformatie

Artikelnummer:
84138
Afmetingen:
7 x 7 x 15 cm
Materiaal:
Kunststof
Gewicht artikel (kg):
0.06
EAN:
8719987587665
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod