ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Wegwerphandschoenen plastic 50 st

Wegwerphandschoenen plastic 50 st


Wegwerphandschoenen plastic 50 st Deze plastic wegwerphandschoenen zijn ideaal voor eenmalig gebruik. Ze zijn handig om te hebben in de auto, bij het klussen, schilderen, tanken en bij vieze klussen

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Wegwerphandschoenen plastic 50 st

Deze plastic wegwerphandschoenen zijn ideaal voor eenmalig gebruik. Ze zijn handig om te hebben in de auto, bij het klussen, schilderen, tanken en bij vieze klussen in het huishouden. Met deze handschoenen bescherm je je handen tegen vuil en chemicaliën.

De afmeting van de handschoen is ongeveer 27x25 cm, waardoor ze geschikt zijn voor de meeste handmaten. Ze zijn gemaakt van plastic en worden geleverd in een verpakking van 50 stuks.

Met deze wegwerphandschoenen hoef je je geen zorgen te maken over het schoonmaken van vieze handen na het klussen of het in contact komen met vuil. Ze zijn goedkoop en voordelig in gebruik, waardoor je altijd voldoende handschoenen bij de hand hebt voor verschillende gelegenheden. Of je nu aan het werk bent in de tuin, een auto repareert of bezig bent met huishoudelijke klusjes, deze wegwerphandschoenen zijn een handige toevoeging aan je gereedschapskist.

Productspecificaties:

  • Materiaal: Plastic
  • Afmeting: ca. 27x25 cm
  • Aantal: 50 stuks

Productinformatie

Artikelnummer:
91661
Gewicht artikel (kg):
0.04
EAN:
8720195799375
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod