ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Wenskaart Condoleance Oprechte deelneming Sterkte 5 ass

Wenskaart Condoleance Oprechte deelneming Sterkte 5 ass


Productbeschrijving Onze condoleancekaarten met de boodschap 'Oprechte deelneming, Sterkte' zijn meer dan gewoon een wenskaart. Ze zijn een tastbaar gebaar van steun en medeleven tijdens een moeilijk

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Productbeschrijving

Onze condoleancekaarten met de boodschap 'Oprechte deelneming, Sterkte' zijn meer dan gewoon een wenskaart. Ze zijn een tastbaar gebaar van steun en medeleven tijdens een moeilijke tijd. Deze set bevat 5 verschillende ontwerpen, zorgvuldig gekozen om een gevoel van rust en sereniteit over te brengen. Elk ontwerp is uniek, maar ze delen allemaal dezelfde boodschap van medeleven en hoop. Deze rouwkaarten zijn een eenvoudige maar betekenisvolle manier om uw medeleven te betuigen en troost te bieden aan iemand die een geliefde heeft verloren.

Toepassingen en Gelegenheden

Deze set van vijf condoleancekaarten is niet alleen voordelig, maar ook uiterst toepasbaar voor diverse gelegenheden. Het zijn de perfecte kaarten om te sturen naar vrienden, familie of collega's die een dierbare hebben verloren. Ze kunnen ook worden gebruikt in professionele omgevingen, zoals op het werk of in een kerkelijke setting. Bovendien zijn deze kaarten dankzij hun neutrale ontwerpen geschikt voor zowel mannen als vrouwen, jong en oud.

Productspecificaties

- Set van 5 verschillende ontwerpen - Boodschap: 'Oprechte deelneming, Sterkte' - Neutraal ontwerp, geschikt voor iedere ontvanger - Formaat: Standaard wenskaart formaat - Inclusief enveloppen - Blanco binnenkant voor een persoonlijke boodschap - Materiaal: Hoogwaardig karton - Kleur: Diverse kleuren en patronen Let op: De afbeelding is slechts een voorbeeld. De daadwerkelijke designs kunnen variëren.

Productinformatie

Artikelnummer:
91808
Gewicht artikel (kg):
0.08
EAN:
5412920520103
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod