ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Whiskey wijn karaf glas met dop 900 ml

Whiskey wijn karaf glas met dop 900 ml


Productomschrijving Ontdek de veelzijdigheid van onze Whiskey wijn karaf glas met dop 900 ml. Deze vierkante glazen karaf, ook wel sierfles genoemd, is een stijlvolle toevoeging aan elke tafelsetting.

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Productomschrijving

Ontdek de veelzijdigheid van onze Whiskey wijn karaf glas met dop 900 ml. Deze vierkante glazen karaf, ook wel sierfles genoemd, is een stijlvolle toevoeging aan elke tafelsetting. Of je nu een liefhebber bent van water, wijn, whisky, cognac, likeur of jenever, deze karaf bewaart en serveert het allemaal. Met een afmeting van 9x9x24 cm, is deze karaf zowel praktisch als elegant.

Voordelen en toepassingen

Deze Whiskey wijn karaf glas met dop 900 ml is niet alleen voordelig, maar ook enorm veelzijdig. Het is de perfecte accessoire voor elke gelegenheid. Organiseer je een diner, een cocktailparty of gewoon een gezellig avondje thuis? Deze karaf maakt je avond compleet. Dankzij zijn veelzijdigheid is het ook een ideaal cadeau voor elke drankliefhebber. En het beste van alles? Deze karaf is ook nog eens zeer betaalbaar.

Productspecificaties

- Productsoort: Whiskey wijn karaf glas met dop 900 ml - Materiaal: Glas - Vorm: Vierkant - Afmetingen: 9x9x24 cm - Inhoud: 900 ml - Geschikt voor: Water, wijn, whisky, cognac, likeur, jenever etc.

Productinformatie

Artikelnummer:
93563
Gewicht artikel (kg):
0.8
EAN:
8719987047251
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod