ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Whiteboard markers 3 st

Whiteboard markers 3 st


Introductie van de Whiteboard Markers 3 st Maak je presentaties levendiger en je brainstormsessies productiever met onze set van 3 whiteboard markers. Deze whiteboard stiften zijn speciaal ontworpen v

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Introductie van de Whiteboard Markers 3 st

Maak je presentaties levendiger en je brainstormsessies productiever met onze set van 3 whiteboard markers. Deze whiteboard stiften zijn speciaal ontworpen voor gebruik op whiteboards, met levendige kleuren zwart, blauw en rood die opvallen tegen de witte achtergrond. Het beste van alles is dat ze gemakkelijk kunnen worden afgeveegd, waardoor je board altijd klaar is voor je volgende grote idee. De verpakking van de whiteboard markers heeft een compacte afmeting van 20x8x2 cm, waardoor ze handig zijn om op te bergen of mee te nemen.

Voordelige keuze voor diverse toepassingen

Deze whiteboard markers zijn een uitstekende, voordelige keuze voor iedereen - of je nu een student, leraar, manager of creatieve professional bent. Ze zijn perfect voor verschillende gelegenheden zoals colleges, zakelijke vergaderingen, workshops en zelfs voor het bijhouden van taken thuis. Met hun betaalbare prijs zijn deze whiteboard stiften een slimme keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een kosteneffectieve manier om hun ideeën te visualiseren en te delen.

Products specificaties

- Aantal: Set van 3 whiteboard markers - Kleuren: Zwart, Blauw, Rood - Geschikt voor: Schrijven op whiteboards - Afwisbaar: Ja - Verpakkingsafmetingen: 20x8x2 cm - Toepasbaarheid: Thuis, scholen, kantoren, etc. Let op: De whiteboard markers zijn bedoeld voor gebruik op whiteboards en zijn niet geschikt voor andere oppervlakken.

Productinformatie

Artikelnummer:
92107
Gewicht artikel (kg):
0.06
EAN:
8711252452562
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod