ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Wijn vacuumpomp set

Wijn vacuumpomp set


Productbeschrijving Bent u een wijnliefhebber en wilt u graag uw geopende wijn langer bewaren? Dan is deze wijn vacuümpomp set met 2 afsluitdoppen een uitstekende keuze. Deze wijn saver set is ontworp

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Productbeschrijving

Bent u een wijnliefhebber en wilt u graag uw geopende wijn langer bewaren? Dan is deze wijn vacuümpomp set met 2 afsluitdoppen een uitstekende keuze. Deze wijn saver set is ontworpen om de levensduur van uw favoriete wijnen te verlengen. Het formaat van de wijn vacuümpomp is ongeveer 6,5x4,5x14 cm, wat het gemakkelijk maakt om op te bergen of mee te nemen. Het gebruik van deze wijn behoud set is simpel: na het openen van de fles plaatst u een van de afsluitdoppen op de fles en gebruikt u de pomp om de lucht te verwijderen.

Voordelig en veelzijdig

Deze wijn vacuümpomp set is niet alleen voordelig, maar ook uiterst praktisch. Het is een betaalbare oplossing voor het probleem van snel oxiderende wijn. Of u nu een casual drinker bent die af en toe een glas wijn drinkt of een echte wijnkenner die meerdere flessen per week opent, deze wijn luchtpomp set is ideaal voor elke gelegenheid. Het is ook een perfect cadeau voor wijnliefhebbers in uw leven.

Productspecificaties

  • Productsoort: Wijn vacuümpomp set
  • Aantal onderdelen: 3 (1 pomp, 2 afsluitdoppen)
  • Afmeting wijnpomp: ca. 6,5x4,5x14 cm
  • Materiaal: duurzaam kunststof
  • Kleur: Zwart

Productinformatie

Artikelnummer:
92541
Gewicht artikel (kg):
0.15
EAN:
8711252278650
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod