ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Windgong bamboe groot luxe 115 cm

Windgong bamboe groot luxe 115 cm


Productbeschrijving: Luxe Bamboe Windgong Deze grote, luxe bamboe windgong is een prachtige toevoeging aan elke buitenruimte. Met zijn indrukwekkende lengte van 115 cm en een gong afmeting van 57x15 c

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Productbeschrijving: Luxe Bamboe Windgong

Deze grote, luxe bamboe windgong is een prachtige toevoeging aan elke buitenruimte. Met zijn indrukwekkende lengte van 115 cm en een gong afmeting van 57x15 cm, zorgt deze windgong voor een uniek en ontspannend geluid bij elk zuchtje wind. Gemaakt van natuurlijk bamboe en versierd met een opvallende cocosnoot, is deze windgong niet alleen een prachtig windspel maar ook een opvallend decoratief stuk dat een oosterse sfeer in je tuin brengt.

Toepasbaarheid en Prijs-kwaliteitverhouding

Deze luxe bamboe windgong is een voordelige keuze voor iedereen die zijn tuin, balkon of terras wil verfraaien. Het is een goedkoop, maar stijlvol alternatief voor traditionele tuindecoratie. Dit windspel is perfect voor verschillende gelegenheden, zoals tuinfeesten, BBQ's of gewoon voor een ontspannen middag in de tuin. Met zijn rustgevende geluiden brengt het een gevoel van rust en ontspanning, waardoor het ook een prachtig cadeau kan zijn voor vrienden en familie.

Productspecificaties

  • Type: Windgong/Windspel
  • Materiaal: Bamboe en cocosnoot
  • Kleur: Natuurlijke houtkleur
  • Lengte: 115 cm
  • Gong afmeting: 57x15 cm

Productinformatie

Artikelnummer:
93693
Gewicht artikel (kg):
0.75
EAN:
8719987315138
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod