ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Zaklamp led aluminium profi zwart 16 cm

Zaklamp led aluminium profi zwart 16 cm


Zaklamp LED Aluminium Profi Zwart 16 cm Deze professionele LED zaklamp, gemaakt van hoogwaardig aluminium en afgewerkt in een stijlvolle zwarte kleur, is een must-have voor iedereen die op zoek is na

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Zaklamp LED Aluminium Profi Zwart 16 cm

Deze professionele LED zaklamp, gemaakt van hoogwaardig aluminium en afgewerkt in een stijlvolle zwarte kleur, is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een compacte en functionele lichtbron. Met zijn afmetingen van slechts 16 cm x 2,2 cm past deze zaklamp gemakkelijk in elke jaszak, handtas, rugzak of heuptas. Ondanks zijn kleine formaat, is deze zaklamp uitgerust met een extreem heldere LED-lamp die zorgt voor een krachtige lichtstraal, ideaal voor elke situatie waarin je extra verlichting nodig hebt. De zaklamp werkt op 2 AA penlite batterijen (niet inbegrepen) en wordt geleverd met een handig polsbandje voor extra draagcomfort en veiligheid.

Voordelige en veelzijdige lichtbron

Deze LED zaklamp is niet alleen een voordelige keuze, maar ook een zeer praktische. Of je nu op een kampeertrip bent, 's avonds laat je hond uitlaat of gewoon een betrouwbare lichtbron nodig hebt in geval van een stroomstoring, deze zaklamp is er voor jou. Dankzij zijn compacte formaat en lichtgewicht ontwerp is hij gemakkelijk te dragen en op te bergen, waardoor hij altijd klaar is voor gebruik wanneer je hem het meest nodig hebt.

Productspecificaties

- Type lamp: LED - Materiaal: Aluminium - Kleur: Zwart - Afmetingen: 16 cm x 2,2 cm - Voeding: 2 AA penlite batterijen (niet inbegrepen) - Extra's: Polsbandje voor extra draagcomfort en veiligheid.

Productinformatie

Artikelnummer:
93252
Gewicht artikel (kg):
0.09
EAN:
8719202267211
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod