ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Zoemslang 75 cm.

Zoemslang 75 cm.


Zoemslang 75 cm: Een Vrolijk Speeltje vol Plezier De Zoemslang 75 cm, ook wel bekend als zoempijp of zoemstok, is een speeltje dat kinderen eindeloos plezier biedt. Het enige dat je hoeft te doen, is

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Zoemslang 75 cm: Een Vrolijk Speeltje vol Plezier

De Zoemslang 75 cm, ook wel bekend als zoempijp of zoemstok, is een speeltje dat kinderen eindeloos plezier biedt. Het enige dat je hoeft te doen, is de slang in het rond draaien en het produceert een fascinerend zoemend geluid dat kinderen keer op keer zal vermaken. De hip gekleurde zoemslang wordt assorti uitgeleverd in de kleuren roze, oranje, groen of geel, wat bijdraagt aan het speelplezier. De afmeting van de zoemslang is ongeveer 75x3x3 cm, wat het gemakkelijk maakt voor kinderen om mee te spelen.

Voordelige Zoemslang: Perfect voor Elke Gelegenheid

Deze voordelige Zoemslang 75 cm is een fantastische keuze voor verschillende gelegenheden. Of het nu gaat om een verjaardagsfeestje, een school evenement, of gewoon een speeldag in het park, deze goedkope zoemslang zal zeker een hit zijn. Het is niet alleen leuk, maar ook educatief omdat het kinderen helpt om hun coördinatie en motorische vaardigheden te ontwikkelen. De zoemslang is ook een geweldig cadeau idee dat zowel budgetvriendelijk als leuk is.

Productspecificaties van de Zoemslang 75 cm

- Type product: Zoemslang, Zoempijp, Zoemstok - Kleur: Assorti (roze, oranje, groen, geel) - Afmeting: Ongeveer 75x3x3 cm - Geluid: Produceert een zoemend geluid bij draaien - Toepasbaarheid: Geschikt voor diverse gelegenheden zoals verjaardagen, school evenementen, speeldagen, etc.

Productinformatie

Artikelnummer:
92261
Gewicht artikel (kg):
0.04
EAN:
8711295540035
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod