ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Zoomband opstrijkbaar

Zoomband opstrijkbaar


Zoomband opstrijkbaar Met het Zoomband opstrijkbaar kunt u eenvoudig kledingstukken zoals broeken, jassen en rokken inkorten. Dit handige zoomband is gemakkelijk op de stof te strijken, waardoor u gee

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Zoomband opstrijkbaar

Met het Zoomband opstrijkbaar kunt u eenvoudig kledingstukken zoals broeken, jassen en rokken inkorten. Dit handige zoomband is gemakkelijk op de stof te strijken, waardoor u geen naald en draad nodig heeft. De stukken opstrijkbaar zoomband worden aan elkaar gehecht en zijn blijvend elastisch, waardoor de zoom stevig blijft zitten. Daarnaast is dit zoomband ook geschikt om kleinere gaten en scheuren te repareren. Het Zoomband opstrijkbaar is wasbaar tot 60 graden, waardoor het geschikt is voor dagelijks gebruik.

Zoomband opstrijkbaar - Voordelig en gemakkelijk in gebruik

Het Zoomband opstrijkbaar is niet alleen handig in gebruik, maar ook nog eens voordelig. Met dit product kunt u zelf uw kleding inkorten zonder extra kosten te maken voor een kleermaker. Het Zoomband opstrijkbaar is een betaalbare oplossing om uw kleding aan te passen aan uw wensen. Met zijn blijvend elastische eigenschappen zorgt het Zoomband opstrijkbaar voor een duurzame oplossing. Dit product is perfect voor iedereen die op zoek is naar een goedkope en gemakkelijke manier om kleding in te korten of kleine reparaties uit te voeren.

Productspecificaties:

  • Afmetingen: 112x35 cm
  • Opstrijkbaar
  • Blijvend elastisch
  • Geschikt voor het inkorten van broeken, jassen, rokken, etc.
  • Ook geschikt voor het repareren van kleinere gaten en scheuren
  • Wasbaar tot 60 graden

Productinformatie

Artikelnummer:
92370
Gewicht artikel (kg):
0.02
EAN:
8711252829340
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod